Terug naar home

De Hollandse Fotoprijs is terug

27 June 2019
Remco Koers

Je kunt voor het tweede jaar meedoen met De Hollandse Fotoprijs: dé prijs voor het beste fotoverhaal. Deze aanmoedigingsprijs voor jonge fotografen is een initiatief van fotobureau Hollandse Hoogte samen met exclusieve mediapartner LINDA.nl. De inschrijving start op 4 juli en sluit op 30 september 2019. 

Ben jij een fotografietalent tussen 18 en 35 jaar? Heb je een fotoverhaal gemaakt met als thema ‘Nederland’ en een idee voor een nieuwe fotoserie? Doe mee!  

Een winnaar, drie prijzen

De winnaar van De Hollandse Fotoprijs krijgt een geldbedrag van € 2.000,- om vrij te besteden. Enige voorwaarde is dat je binnen een jaar een nieuwe fotoserie maakt. Je ingezonden verhaal wordt gepubliceerd op LINDA.nl. Ook zul je een jaar lang vertegenwoordigd worden door Hollandse Hoogte en worden je foto’s in overleg opgenomen in de beeldbank. 

In 2018 won Folkert Koelewijn met zijn serie ‘Paarse krokodillen bestaan niet’. Folkert is dit jaar deel van de jury, samen met fotograaf Anne-Claire de Breij, vormgever SYB, fotoredacteur ANP-Hollandse Hoogte Pelin Tatli en marketing coördinator ANP-Hollandse Hoogte Nana van Dijk.

Wat moet je doen?

Stuur jouw fotoverhaal met het thema ‘Nederland’ uiterlijk maandag 30 september 2019 in. Je stuurt foto’s in op het gebied van nieuws-, reportage-, documentaire- of portretfotografie. Je verhaal bestaat uit een coherente fotoserie van 15-25 beelden. Ook passen je foto’s goed bij zowel LINDA.nl als Hollandse Hoogte. 

www.dehollandsefotoprijs.nl

info@dehollandsefotoprijs.nl


Terug naar home