Terug naar home

Twijfel je nog? Esther denkt met je mee

06 September 2019

Je kunt nog een paar weken inzenden voor de Hollandse Fotoprijs. Twijfel je nog of je werk wel geschikt is om in te zenden? Geen zorgen! De Hollandse Fotoprijs is juist in het leven geroepen om jong talent te ondersteunen.

We stellen je graag voor aan onze projectmanager Esther. Zij beantwoordt al jouw vragen over De Hollandse Fotoprijs en kijkt met een deskundig oog graag even met je mee om je twijfels weg te nemen of om je juist dat laatste beetje advies te geven over je onderwerp, je beeldselectie of de insteek van je verhaal.

Wil je advies inwinnen over je serie, of wil je je fotoverhaal vrijblijvend laten zien? Mail dan naar Esther, via esther@dehollandsefotoprijs.nl.

De jury krijgt je werk dan niet te zien, maar je serie zal op informele wijze beoordeeld worden. Een ultieme kans je fotoserie in een voorstadium alvast aan een frisse blik te onderwerpen. Als Esther al je twijfels om mee te doen weg heeft kunnen nemen kun je je fotoverhaal definitief inzenden.

Esther heeft gewerkt voor en met diverse fotografieorganisaties, waaronder World Press Photo en de fotomusea in Rotterdam en Den Haag en weet bovendien goed waar Hollandse Hoogte naar op zoek is.

De deadline voor De Hollandse Fotoprijs is op 30 september a.s.


Terug naar home